( Forside ) ( Web-Cam ) ( Roswell ) ( Privat ) ( Godt & Blandet ) ( Info )
[ GæsteBog ]
( Install ) ( Udtalelser Om Mig ) ( Kontakt ) ( Dk-Kort ) ( Pic's ) ( Horoskoper )

Seksuel Ordbog:

Dansk
Dækker over almindeligt samleje, altså vaginalt. Jeg har ikke kendskab til, om der er underkategorier, men det kunne da være sjovt, hvis f.eks. Fynsk var missionærstillingen, Jysk en bagyler osv...

Fransk
Vel nok den mest kendte. Fransk dækker over oralsex, altså typisk at kvinden tager mandens pik i munden og sutter ham til udløsning. Men det kan også være manden, som yder oralsex til kvinden. Her findes der også underkategorier - I hvert fald Pariser-fransk, som så vidt jeg ved dækker over oralsex uden kondom.

Spansk
Her foregår det seksuelle mellem brysterne. Manden gnider sit lem mellem brysterne på kvinden, men det kræver nok en vis bryststørrelse for at kunne lade sig gøre.

Græsk
Om grækerne havde en særlig forkærlighed for analsex ved jeg ikke. Men i massage-sproget er græsk i hvert fald analt samleje. Det kan så enten være kvinden som modtager, eller det kan være kunden, som modtager analt f.eks. med en på spændings dildo.

Svensk
Her snakker vi om et håndjob. Altså at den prostituerede tilfredsstiller kunden med sin hånd.

Norsk
En variant, som vist er mest for ekshibitionisterne. For her klarer kunden selv arbejdet ved at onanere mens den prostituerede kigger på.

Italiensk
En mere speciel variant, hvor penis stimuleres vha. armhulen. Om Italienske mænd har en præference for denne form for sex, skal være usagt.

Russisk
Betegnelse for at kunden får udløsning mellem den prostitueredes lår. Kan dog også betyde seksuel stimulation med tæerne eller fødderne (også kaldet "esperanto").

Svejtsisk
Massage med to kvinder, hvor den ene masserer sine egne kønsorganer, mens den anden slikker kundens.

Tysk
Seksuel udløsning i forbindelse med afstraffelse (en endefuld). Kan i nogle tilfælde dække over SM mere generelt.

Hvis du kender flere udtryk vil jeg med glæde smide dem herinde hvis du fortæller mig om dem!