( Forside ) ( Web-Cam ) ( Roswell ) ( Privat ) ( Godt & Blandet ) ( Info )
[ GæsteBog ]
( Install ) ( Udtalelser Om Mig ) ( Kontakt ) ( Dk-Kort ) ( Pic's ) ( Horoskoper )

Kevin Mitnick - mit idol..!


Jeg kan lige så godt være ærlig og sige at jeg ikke ved ret meget om min idol men den smule jeg ved vil jeg dele med jer andre..
Mitnick er en verdensberømte X Hacker han er nu selvstændig sikkerhedskonsulent, hvilket vil sige at han har han eget it-virksomhed i USA.

Men det hele startede jo tilbage i 80'erne hvor han startede med at lege med det amerikanske telefonnet og da han ikke fandt det interessant længere begyndte han at arbejde med computersystemer og det resulterede i at han blev en af verdens mest berømte/berygtede hackere i verdenshistorien den dag i dag.
Han hackede f.eks. Motorola, Novell, Nokia & Sun Micro system og de mener at han ødelagde og kostede dem over 300$. Hvilket han naturligvis er uenig i.
Men han vil ikke finde sig i at blive kaldt en tyv, hvis vi tager Motorola som et eksempel så "lånte" han en af deres nyeste "kildekoder" som endnu ikke var blevet offentligt gjort, det gjorde han i starten af 90'erne. Men han tog det bare og gemte det og brugte det ikke til noget. Hvilket der ikke gør ham til en tyv eller som FBI kaldte ham, en fjende af staten.

*Mere tekst mellem videoerne*

En af måderne han begik sig på var også ved at lave "social engineering" hvilket vil sige at han udgav sig for at være en ansat i et firma f.eks. over telefonen og skaffe adgangskoder m.m. så han nemmere ku få adgang til deres systemer på den måde

Han har været gift i 1997, men det gik op for ham at selvom han elskede hende så prioterede han Hacking højere end hende hvilket resulterede i en skilsmisse.. Men så blev han i 1999 anholdt for at Hacke, men blev så efter det ene år i fængsel løsladt hvis han lovede at gå til rådgivning så han kunne stoppe med at Hacke.. Men lige lidt hjalp det..

Der går mange rygter om at Mitnick har været på FBI MostWantedList - men det har han selv afkræftet men siger derefter at han har været været meget jagtet af dem. Og selv efter at han har afsonet hans straf så regner han med at FBI overvåger ham, men mener at det må han lære at leve med pga. hans fortid.

Og der florerer naturligvis mange rygter om hans pga. han omdømme, men mange af dem er enten vildt overdrevet eller slet ikke passer..

*Mere tekst under videon*

Der er også lavet film om ham Hackers 1 omhandler ham lidt men man valgte så nogle år efter at lave Operation Takedown "Hackers 2" hvor der er en der spiller Mitnick hvor vi kan se hvordan det var at være Mitnick.. Ellers har han også spillet med i et afsnit af serien Alias hvor han spiller Hacker..!

Men som nævnt længere oppe så ejer han den dag i dag hans eget sikkerhedsfirma hvor han bliver bestilt til at hacke dem og så fortælle dem hvor deres sikkerhedsbrister er så de kan blive rettet.
Nedenfor ses lidt af hvad han laver den dag i dag...http://www.mitnicksecurity.com/